Hola famílies 

Us fem arribar el Programa de Formació de Famílies per a aquesta tardor. Ara per ara, totes  les activitats es faran online i seran obertes a les famílies de tots els centres educatius de la ciutat. 

Us adjuntem Calendari i el formulari d’inscripció.

Properament rebreu més informació, com ara l’enllaç per connectar-vos online a les activitats  i material de difusió.

AFA Antoni Botey

AFA ONLINE: L’AFA AQUEST CURS 20-21 ATENDRÀ A LES FAMÍLIES AMB CITA PRÈVIA. NO ESTABLIRÀ UN HORARI FIXE D’ATENCIÓ PRESENCIAL.

EXTRAESCOLARS: AQUEST CURS S’HA DEMANAT A L’EMPRESA LLOC DE JOCS QUE HI HAGI UN COORDINADOR D’EXTRAESCOLARS PRESENT AL CENTRE DURANT LES ACTIVITATS.

LA INFORMACIÓ S’ENVIARÀ VIA TOKAPP I AMB CARTELLS INFORMATIUS ALS TAULELLS DEL CENTRE. 

EL FULL D’INSCRIPCIÓ ES PASSARÀ ALS ALUMNES EN PAPER PER QUÈ EL PUGUIN OMPLIR I FER UNA FOTO PER ENVIAR VIA MAIL O WHATSAPP DIRECTAMENT A L’EMPRESA LLOC DE JOCS.

S’HA ACORDAT AMB L’EMPRESA NO AGAFAR NENS QUE VINGUIN D’ALTRES ESCOLES. NO ES DONARÀ L’OPCIÓ DE PROVAR L’ACTIVITAT PER TAL D’AFAVORIR L’ESTABILITAT DELS GRUPS. TAMBÉ HEM ADAPTAT L’OFERTA D’ACTIVITATS PER FER NOMÉS ACTIVITATS AL PATI I AL GIMNÀS (EXCEPTUANT ELS DIES DE PLUJA QUE HAURIEN D’ENTRAR A L’INTERIOR).

 

Clica sobre el botó per veure la memòria anual de l’AFA

La participació de les famílies al cicle infantil està instaurada en el centre  mitjançant els ambients d’aprenentatge a través de les famílies voluntàries.

Les famílies tenen un paper actiu juntament amb la mestra, també a les entrades relaxades de P3 on un membre de la família acompanya a l’infant cada dia de 9 a 9:30h dins les aules, participant en relació a les activitats proposades i amb la resta d’infants.

A 1r les famílies voluntàries s’encarreguen dels acompanyaments a l’activitat de piscina.

Aquestes activitats les gestionen i organitzen l’equip de mestres del cicle.

Un dels objectius d’escola és, de mica en mica, dissenyar activitats i moments en els quals les famílies puguin participar i que aquesta col·laboració famílies-escola ens acabi definint.

EL CONSELL DE FAMÍLIES DELEGADES: El formen els diferents delegats de classe juntament amb l’AFA. Es reuneixen periòdicament juntament amb l’equip directiu, enguany seran les responsables de liderar  el Projecte de Transformació de l’Espai Exterior,

Aquest curs estan participant en el projecte Pati.

Trobades: pendent de concretar dia i hora

 

AFA (Associació de Famílies i Alumnes)

INFORMACIÓ REFERENT A LES QUOTES D’AFA P’EL CURS 20-21

Donada la situació sanitària actual i la impossibilitat de retornar a les nostres activitats i esdeveniments dins de la normalitat hem decidit allargar la vigència de les quotes dels socis durant un any més.

Això vol dir que les famílies que van contribuir amb la seva quota de soci durant el curs 19-20 seguiran sent socis durant el curs 20-21 sense càrrec addicional.

Les famílies que es donin d’alta durant el curs 20-21 hauran de pagar la quota de 20 € per unitat familiar.

És a dir:

Si aquest curs has sigut soci d’AFA, l’any que ve també ho ets.
Si aquest curs has sigut sòcia i l’any que ve el petit comença a P3, continueu sent socis sense pagar res més.
Si aquest any no heu sigut socis i el que ve vols ser-hi, la quota serà de 20 € per família i any sigueu els que sigueu.

El número de compte és ES75 0182 6306 8602 0013 9907

FUNCIONS
És una associació sense afany de lucre reconeguda legalment i que agrupa, voluntàriament, pares i mares del centre educatiu, que té unes normes de funcionament i estatuts propis regulats per la llei.
La seva finalitat principal és facilitar la participació de les mares i pares en les activitats del centre, contribuir a la millora de la qualitat del sistema i al govern dels centres i facilitar la prestació de serveis fora de l’horari lectiu.
L’AFA té com a funció bàsica treballar, conjuntament amb el centre educatiu, en l’educació dels vostres fills, tot fomentant la comunicació i la participació dels pares i mares.

Membres AFA curs 19-20:
Raquel Guadalupo, presidenta.
Jaqueline Martinez, secretaria.
Aura Garriga, tresorera.

HORARIS
Actualment atenem a través dels emails de contacte.

La quota anual d’AFA és 20 euros per família i any.
No es pot fer pagament al número de compte de l’escola.

CONTACTE
[email protected]
[email protected]
Twitter: @AfaBotey